Ball Fuck Dildo

Heb jij altijd al een keer met je ballen willen neuken, maar had je geen idee hoe je dat voor elkaar kon krijgen? Dan is er nu een perfecte oplossing. Met deze nieuwe Balldo Sextoy is het mogelijk om van je ballen een dildo te maken.

Je doet een paar ringen om je ballen en voegt de dildo punt toe. Vervolgens heb je een Ball Fuck Dildo en kun je je sexpartner penetreren met je ballen. Deze Balldo Ball Fuck dildo is werkelijk perfect en je ervaart een compleet nieuw genot. Zowel voor jezelf als voor je (sex)partner. Probeer en ervaar het nu zelf!

Heb je echte laag hangende ballen, voeg dan een paar extra ringen toe. Daardoor wordt je ballen dildo extra lang en is je eigen Balldo Sextoy nog groter. 


Krijg een Top Erectie

Krijg jij je kroonjuweel ook niet altijd omhoog wanneer jij dat graag wilt? Dan is er een super oplossing met Top Erectie. Dit 100% natuurlijk product zorgt ervoor dat je het niet meer hoeft te laten afweten. 

Op de website vind je meer informatie en ook daar kun je een bestelling doen. 

Alle informatie op de externe site dient als informatie voorziening en is niet bedoeld als vervanging van advies van een arts. De erectie capsules zijn niet geschikt voor dames, personen onder de 18 en mensen met hartproblemen.

Top Erectie, voor de man die een keiharde erectie wil!


Sexartikelen

Hier vind je aanraders en de nieuwste trends op het gebied van sexartikelen. Je sexleven hoeft natuurlijk niet saai te zijn, er is altijd een nieuwe uitdaging te vinden. Je kunt altijd nieuwe toys proberen en ontdekken. Dit kan alleen of samen met je (sex) partner, maar net waar je de voorkeur aan geeft. Hier blijf je op de hoogte van de ontwikkelingen met betrekking tot sextoys. Probeer ze en ervaar of het een toevoeging is voor je sexleven. Veel plezier!